A Conservative View

Praying that Donald Trump can save Americas freedoms!

MIND STIMULATION

My old friend Mike Cobb shared this with me knowing I can never pass up any brain teaser challenge. I am beyond being a Senior at nearly 88 years old and this was a piece of cake. I would like to challenge any person at any age to ace this brain teaser collection. I have no idea who created this fun exercise but if you do let me know where I can give them credits. C Brewer

Something for seniors to do to keep those “aging” grey cells active

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President’s Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers: (No peeking!)

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April.. The second child was named May. What was the third child’s name?

Answer: Johnny, of course.

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: None. There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President’s Name in 1975?

Answer: Same as is it now – Donald Trump [Oh, come on…]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD

1) You can’t count your hair.

2) You can’t wash your eyes with soap.

3) You can’t breathe through your nose when your tongue is out.

Put your tongue back in your mouth, you silly person.

Ten (10) Things I know about you.

1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can’t say the letter ”P” without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it, too.

10) You are probably going to send this on to see who else falls for it.

You have received this because I didn’t want to be alone in the idiot category.

TO ALL MY INTELLIGENT FRIENDS :

Keep that brain working; try to figure this one out…

See if you can figure out what these seven words all have in common?
1. Banana
2. Dresser
3. Grammar
4. Potato
5. Revive
6. Uneven
7. Assess

Give it another try.
Look at each word carefully. You’ll kick yourself when you discover the answer.

REMEMBER I ONLY SENT THIS TO MY SMART FRIENDS

NOW DON’T LET ME DOWN

No, it is not that they all have at least
2 double letters . . .

Answer is below!

Answer:

In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word.

Did you figure it out?

ANON

Drown me with comments it will be fun to see how many people ignored listening to Trump’s sex life and did something constructive one day this week. Forget you loss or gain in your IRA, it always continues to grow. If you are as old as I am it will create family distension when you croak as they fight over what is still there. If you knew or chose your last day just spend it all and keep everyone happy. Please tell me if this was fun?
C Brewer

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: